Skip to content

Tarieven

Acupunctuur*                     € 60,00 

Shiatsu basismassage         € 55,00

Shiatsu massage therapie*  € 55,00 

 

* Het eerste consult neemt iets meer tijd in beslag vanwege de intakeprocedure. 

De tijdsduur van een consult varieert van 50-60 minuten.

Mijn behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Indien een afspraak niet minstens 24 uur van tevoren wordt geannuleerd of bij een niet nagekomen afspraak (no show), wordt het tarief voor de behandeling in rekening gebracht. Ik hanteer geen wachtlijsten, dus je kunt snel een afspraak maken!

Bovendien biedt mijn praktijk de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor (deels) vergoeding van de behandeling door je zorgverzekeraar, afhankelijk van je aanvullende verzekering. Dit heeft geen invloed op je eigen risico. Let op: deze vergoeding is enkel van toepassing op acupunctuur en shiatsu therapie. Raadpleeg de Zorgwijzer voor meer informatie.

Na afloop van het consult kun je betalen via pin of contant, en ontvang je de factuur per e-mail. Met deze factuur kun je de kosten van het consult indienen bij je zorgverzekeraar.

Mijn praktijk kent geen vaste openingstijden en afspraken kunnen flexibel worden ingepland. Ook ben ik regelmatig beschikbaar in de avonduren of op zaterdag. Raadpleeg de knop “Afspraak maken” en plan eventueel direct een afspraak in.

 

 

It's Qi is lid van nr. 2023021