Over mij

b1d06bbc-941e-49bb-b517-eb8c448ed687Geboren in Sliedrecht in 1979. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de technische zakenwereld voelde ik dat het tijd werd voor een andere fase in mijn leven. Ik wilde graag weer wat anders leren, alleen niet in de techniek.

Na 7 jaar mantelzorgen begon ik anders te denken over onze gezondheid en wilde meer weten over wat we zelf kunnen doen om vitaal te zijn en blijven. Een lichamelijke klacht kan ontstaan door een oncontroleerbare ziekte of externe factor, maar in 75% van de gevallen komt het vanuit onszelf. Negatieve gedachten, slechte voeding of slechte lichamelijke omstandigheden kunnen ons ziek maken. Toen ik me daarin ging verdiepen ging er een wereld voor me open.

Inmiddels heb ik in 2018 de opleiding tot Mental Coach afgerond en mijn diploma gehaald als Shiatsu masseuse. Mijn doel is om mensen te helpen weer in balans te komen met zichzelf. In deze gehaaste wereld waarin de dagen vaak te kort zijn doen we onszelf ook vaak tekort. Bij mij krijg je een moment voor jezelf, van rust en een goed advies om dit vast te houden.

Omdat ik in september 2018 vervolg met de opleiding tot Shiatsu therapeut kan ik het geleerde meteen in praktijk brengen. Uiteraard in overleg en tegen een betaalbaar tarief.