Over mij

Hoi, ik ben Lydia de Wette en geboren in 1979 te Sliedrecht.

Toen ik na de middelbare school een studierichting moest kiezen wist ik nog helemaal niet wat ik wilde. Ik koos voor een zorgopleiding, omdat ik wél wist dat ik graag iets wilde betekenen voor anderen. Na de tweejarige opleiding gezinszorg koos ik ervoor om fulltime te gaan werken zodat ik op mijn eigen benen kon staan. Maar dit was niet in de zorg.

Ik rolde van de ene baan in de andere en heb met veel plezier gewerkt in commerciële functies in de techniek waarbij ik veel heb geleerd. Maar ik miste toch de diepgang in mijn werk en werkelijk iets te kunnen betekenen voor de ander.

Na 7 jaar mantelzorger te zijn geweest kwam ik op het punt om mijn carrière om te gooien. Ik zegde mijn baan op en ging een opleiding volgen tot Mental Coach bij Sonneveld en startte ook bij Qing Bai met de opleiding shiatsu massage.

Met het bestuderen van lichaamswerk ben ik verder gegaan en zodoende rondde ik mijn opleiding Shiatsu therapie af in 2020. Daarna startte ik meteen de opleiding klassieke acupunctuur welke ik in september 2022 heb afgerond. De Chinese geneeskunde is een traditionele oude geneeskunde waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar wat de oorzaak kan zijn. Deze holistische kijk op gezondheid fascineert me nog steeds en zodoende zal ik hierin willen blijven leren. Dit heeft mij nieuwe zingeving geboden en deze kennis deel ik graag met de mensen die mijn praktijk bezoeken. Ieder mens is anders en we hebben allemaal zo onze uitdagingen in het leven. Ik heb mijn praktijk aan huis.


%d bloggers liken dit: