Over mij

Hoi, ik ben Lydia de Wette en geboren in 1979 te Sliedrecht.

Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in verschillende commerciële functies binnen de technische branche, voelde ik dat het tijd werd voor iets anders. Ik wilde meer in contact staan met mensen en ondersteunen om meer balans in hun leven te brengen. In 2019 ben ik de opleiding gaan volgen tot Mental Coach bij Sonnevelt opleidingen. Daarnaast ben ik bij Academie Qing Bai de opleiding Shiatsu massage therapie gestart. De holistische kijk op gezondheid volgens de Chinese geneeswijzen sprak me enorm aan. Hierin werd voor mij duidelijk hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan.

Zelf ben ik 14 jaar mantelzorger geweest en dat heeft me gemotiveerd om me te verdiepen in wat mensen nu ziek maakt. Het leven zit nu eenmaal vol uitdagingen waar we niks aan kunnen veranderen. Wat we wel kunnen is kiezen hoe we ermee omgaan. Voor mezelf kwam ik erachter dat zingeving zorgt voor mijn geluksgevoel. Doen wat ik leuk vind is voor mij erg belangrijk.

Op dit moment ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn studie acupunctuur welke ik in september afgerond zal hebben. Mocht jouw interesse hier liggen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


%d bloggers liken dit: