Skip to content

Sinds maart 2023 kun je in de praktijk ook terecht voor het kopen van producten van Maria Treben natuurproducten.

Zweedse kruidenbitter

Zweedse kruiden zijn bekend geworden door het boek van Maria Treben: “Gezondheid uit de apotheek van God”. Hierin omschrijft zij verschillende kruiden en waarvoor je ze kunt gebruiken. De Zweedse kruiden ontdekte zij zelf in haar jongere jaren, dankzij een onbekende vrouw, toen ze leed aan allerlei naweeën van herstel na typhus.

Van oorsprong komt het recept van een beroemde Zweedse arts Dr. Samst. Na zijn dood werd dit recept gevonden bij zijn notities. Alhoewel er ook theorieën zijn dat het in de tijd van de Romeinen al gebruikt werd.

Maria Treben heeft dit recept vervolgens uitgewerkt en aangepast tot wat vandaag de dag geproduceerd wordt in Oostenrijk. Inmiddels zijn er meerdere varianten op de markt te verkrijgen van andere merken. Mijn voorkeur gaat uit naar dit laatste recept wat aangepast is na de uitgave van haar boek.

Haarproducten

Speciaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of als je gewoon een fijne shampoo op natuurlijke basis wilt gebruiken zijn er 2 soorten shampoo verkrijgbaar van Maria Treben. Lees meer..

Producten voor de huid

Maria Treben kent een breed assortiment aan crèmes en zalven voor de huid. Voor diverse toepassingen: spierbalsem, goudsbloemzalf, Zweedse kruiden balsem, enz. Lees meer..

Oliën en tincturen

Er zijn diverse oliën en tincturen te verkrijgen. Maar ook weegbree siroop te gebruiken bij verkoudheid en (kriebel)hoest. Lees meer..

Wil je meer weten over deze producten? Laat dan een reactie achter in het contactformulier of stuur een bericht naar info@itsqi.nl of bel/app 06-53568669.

Bestellen kan ook via mail of contactformulier. Gratis bezorgen in Breda mogelijk vanaf 60 euro. Anders zijn de verzendkosten € 6,75 voor de koper. Afhalen is ook mogelijk.